Start result: 5 why?

nnCron and nnCron LITE discussion

Start result: 5 why?

Postby mantra » Thu, 19 Jan 2006, 11:38

hi
i did a task
Code: Select all
\ 600 seconds
AsLoggedUser
LoadProfile
Rule: IDLE: 600
Action:
KILL: "msimn.exe"
WIN-TERMINATE: "msimn.exe"
PAUSE: 2000
StartIn: "C:\Documents and Settings\mantra\Dati applicazioni\Genie-soft\GBMPro6\Jobs\Easy Layout Backup Job"
ShowNormal   NormalPriority
START-APPW: "C:\Programmi\Genie-Soft\GBMPro 6.0\GBMPro.exe" -e -novalidate -job "Easy Layout Backup Job"
PAUSE: 7000
StartIn: "C:\Programmi\Outlook Express"
ShowNormal   NormalPriority
START-APP: C:\Programmi\Outlook Express\msimn.exe



i get this problem , often outlook doesn't start , and i get start result :5 why?


my second question is can i change the NNcron's icon in the system tray?
mantra
 
Posts: 65
Joined: Tue, 08 Mar 2005, 18:48

Postby VK » Thu, 19 Jan 2006, 12:05

1) Error 5 means: 5 Access is denied. ERROR_ACCESS_DENIED

How long the backup job is executed? If there is a chance of starting the second instance of your task while the first one is still running? If you think this is possible, try to set the SingleInstance option to your task.

2) You can not change the nnCron tray icon without hacking the executable file. But you can hide the icon if you want so.
CU
VK
User avatar
VK
 
Posts: 680
Joined: Wed, 14 Jul 2004, 19:17

Postby mantra » Thu, 19 Jan 2006, 20:01

hi
SingleInstance works perfectly!
great program nnron
:lol: :lol:

thanks very much
mantra
 
Posts: 65
Joined: Tue, 08 Mar 2005, 18:48


Return to nnCron forum (English)

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests